Toimitus- ja tilausehdot

— Kädentaitoa jo vuodesta 1998 alkaen —

Voit tehdä tuotetilauksen kätevästi suoraan jokaiselta tuotesivulta. Täytä kaikki kentät huolella, kirjaa tilaukseesi tuotteen numero ja haluamasi kappalemäärä. Muistathan liittää tilaukseen omat yhteystietosi (nimi, toimitusosoite, sähköposti ja puhelinnumero).
 
Jos haluat tilata tuotteen omalla nimipainatuksella, laita siitä tieto viestikenttään. Voit myös kysyä lisätietoja tai värivaihtoehtoja tilauslomakkeella, joka toimii samalla palautelomakkeena.
 
Toimitusehdot
 
Kaikki hinnat sisältävät postimaksun.

Tuotteet maksetaan ennakkolaskulla joka lähetetään sähköpostiisi tilauksen saavuttua. Toimitamme tilauksesi kun olemme vastaanottaneet maksusi. Huomioithan, että pankista riippuen maksun siirtyminen kestää 1-3 päivää. Muistathan laittaa tilaukseesi nimesi, osoitteesi.
 
Toimitusaika n. viikon.

Kuluttajariita-asioissa:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

 

Ota yhteyttä

Jaana Ulvila


050 366 5669

jujuliini@netikka.fi

 

Yhteydenottolomake

Roskapostin välttämiseksi vastaathan alla olevaan laskutehtävään